Agentie de content online

online content advertising agency, drone video, online marketing agency, content marketing, social media marketing

Salut!

Noi creăm content, adică filmăm, pozăm, zburăm cu drone, avioane peste mări și țări, spunem povești ale noastre sau ale partenerilor noștri.

Fiecare dintre noi are o poveste, așa că noi te putem ajuta să o spui și să o transmiți mai departe către persoanele interesate să audă această poveste și care găsesc informația utilă. Pentru că vrem să fim utili, pentru partenerii noștri, pentru urmăritorii de pe YouTube sau Instagram, sau pe următoarele rețele sociale care vor fi în vogă în viitor.

Pentru că așa cum Facebook nu mai este în vogă, iar Instagram este în plină expansiune, astăzi nu mai este de ajuns să ai o pagină de Facebook, pentru că dacă ai o pagină de Facebook este standard, ca și cum ai avea un website.

 

Te putem ajuta cu strategia de content pentru social media, YouTube, website, dar mai presus trebuie să fim utili noi pentru tine iar tu la rândul tău pentru urmăritorii tăi. Să creăm o comunitate, o mișcare, să ducem mai departe informațiile către cei cărora le sunt de folos.

 

Ai idei, ai nevoie de content?

Scrie-ne și te putem ajuta cu realizarea poveștii tale și promovarea acesteia în mediul online sau offline (pentru că nu vom uita niciodată de unde am plecat…adică dintr-o lume offline).

 

80% din conținutul pe care îl consumăm online este video. Astfel că și noi spunem povești video cu o puternică componentă tehnologică: folosim cele mai noi drone, camere 360, stabilizatoare sau gadgeturi pentru a prinde acel unghi special și pentru a surprinde atât prin poveste cât și prin execuție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − six =